Onze boot...
Wij, Davy Laureys & Sharon Boesman, varen met een splinternieuwe Bayliner VR6 Bowrider 2019, voorzien van een sterke 250 pk "Mercury" binnenboordmotor zodat we onder alle comfort een snelvaart* kunnen doen indien u dat zou wensen.

Onze boot meet net geen 8 meter en kan (comfortabel) tot 8 gasten meenemen + onze schipper.

Deze speedboot is op en top uitgerust met alle "toeters en bellen", waaronder comfortabele luxe lederen zetels mét 3 relax (lig)bedden en een volledig soft touch teak interieur.

Er is een Bimini Top voorzien zodat, voor wie het wil, we kunnen waterskiën*/wakeboarden* op de (snel)Ringvaart van Gent. Wij zijn zelf in het bezit van een wakeboard. Uiteraard kan u uw eigen waterski's en/of wakeboard meenemen aan boord.

Onze boot is voorzien van een ruim zwemplatform wat handig is om in en uit het water te gaan, al dan niet met wakeboard of waterski's. 

Een frigo is aanwezig zodat wij voor de nodige dranken* en/of versnaperingen* kunnen zorgen aan boord. Zie ook onze rubriek "drinks & food".

Drankhouders zijn aanwezig, voldoende opbergvakken én zelfs een buitendouche indien u zich zou willen wagen aan een frisse duik in de Leie.

Kortom, alles is aanwezig om er een onvergetelijke vaart van te maken zodat u optimaal kan genieten!

Met vriendelijke vaargroetjes,
Davy Laureys & Sharon Boesman


"The only way to do great work, is to love what you do" (Steve Jobs)

"La Pura Vida"... Niet zomaar de naam van onze boot!
"La Pura Vida" is een uitdrukking die 100% op ons lijf is geschreven, het is ons levensmotto, noem het onze lijfspreuk. Deze woorden zeggen eigenlijk ontzettend veel over hoe wij in het leven staan.
Met het begrip "La Pura Vida" wordt bedoeld dat je moet genieten, alles uit het leven moet halen, dat iets mooi is of “full of life”. Het betekent dat je je geen zorgen moet maken om nietszeggende dingen. Maar het betekent ook dat iets of een plek mooi is.
De term "La Pura Vida" ontdekten wij oorspronkelijk in Costa Rica :-)
Laat je dus meevaren door "La Pura Vida"

Foto's van onze boot...